Vi fikser det

Våre medlemmer installerer socellepanel

Gjør hustaket ditt til en solskinnshistorie Det som tidligere kun var for spesielt interesserte boligeiere og hytteiere som var lei av parafinlamper, interesserer nå flere og flere.

Sikkerhet i hjemmet

Det er det godt å vite at hjemmet ditt er trygt og godt passet på når du er ute og reiser. Her får du en oversikt over hvilke tjenester våre medlemmer kan tilby.

Kjøp og salg av bolig

Vi har sett det meste når det gjelder feil og mangler i de elektriske anleggene i norske boliger. Her har vi samlet en oversikt over hva du bør tenke på neste gang du skal kjøpe bolig.

Våre medlemmer leverer tjenester innen lys og varme

Vi skaper den rette atmosfæren til din bolig. Enten det er ute- eller innendørsbelysning, det siste innen LED-teknologi eller energieffektivisering for å spare elutgifter.

Lading av elbil

Skal du kjøpe eller har akkurat kjøpt din første elbil? Vi skreddersyr den enkleste og beste løsningen, så du kan lade dine egne batterier når du endelig har litt fritid.

Våre medlemmer leverer smarthus-løsninger

Å tenke på intelligente smarthusløsninger er slettes ikke dumt. Det er mange grader av hvor “smart” hjemmet ditt kan bli. Begrepet smarthus er overalt nå for tiden. Men hva betyr det?

Finn din lokale elektriker

   x
   logo grønn elektriker
   Vi er verifisert som GRØNN ELEKTRIKER som innebærer at vi har en utvidet kunnskap om tiltak for et bedre klima/miljø i sitt marked, og i sin egen virksomhet. Vi kan tilby vår kompetanse på flere løsninger som f. eks: Solcelleløsninger - Batteriløsninger Varmepumpeløsninger - Elbillader Smartteknologi – Avfallshåndtering Miljø
   logo finansiering

   Har du behov for finansiering? Vi hjelper deg!

   Som første elektrikerkjede i Norge kan vi hjelpe deg med finansiering av elektrikerarbeid. Vi kan tilby deg en rentefri betalingsutsettelse med Cresco Access 9 mnd rentefri utsettelse inntil 75 000,- (Utsettelsegebyr på 425,-) Ta kontakt med oss, så ordner vi dette for deg. Pris Cresco Access: Nominell rente: 19,20 %. Eff. rente 29,65 %, 15.000 o/ 12 mnd. Totalt 17.217,- Priser og betingelser gjelder per 01.03.2018, og kan bli endret.