Trenger du en elektriker hjem til deg?

Det er trygt å slippe elektrikeren inn

Vi i Sikringen er opptatt av at du føler trygghet hvis du inviterer en elektriker hjem til deg.

 

Sjekkliste som våre medlemmer forholder seg til

For å redusere smitterisikoen og legge opp til et trygt besøk, både for deg som kunde og for våre medlemmer, har vi laget denne sjekklisten som viser hvordan våre medlemmer forbereder seg og forholder seg til hjemmebesøk.

 1. Først og fremst så er alle elektrikere hos våre medlemmer friske når de drar ut på jobb. Er det mistanke om smitte kommer de ikke på besøk.
 2. Når de kommer kan de dessverre ikke håndhilse.
 3. For å følge retningslinjene fra myndighetene er det viktig at det holdes avstand. Det skal kun være én person tilstede.
 4. Elektriker og kunde skal ikke være i samme rom under besøket.
 5. Området der hvor oppdraget skal utføres bør være ryddet.
 6. Hvis det er flere håndverkere på stedet må dette koordineres slik at de ikke jobber for tett.
 7. Elektrikeren tørker over brytere, kontakter og andre overflater, hvor de har jobbet, med desinfiserende sprit.
 8. Verktøy og utstyr som blir brukt blir vasket med desinfiserende sprit før og etter besøket.

Dette ber vi deg gjøre før de kommer

 1. Du må bekrefte på forhånd at ingen i husstanden er smittet av koronaviruset og at det heller ikke er mistanke om smitte. I såfall kan vi avtale et besøk senere.
 2. Sjekker og bekrefter om det er tilgang til vask. Utekran går også fint. Hvis ikke bruker de håndsprit.
 3. At du følger retningslinjene som helsemyndighetene har gitt for å unngå smitte. Det er viktig å ivareta både kunder og ansatte.

Finn elektriker

   x
   logo grønn elektriker
   Vi er verifisert som GRØNN ELEKTRIKER som innebærer at vi har en utvidet kunnskap om tiltak for et bedre klima/miljø i sitt marked, og i sin egen virksomhet. Vi kan tilby vår kompetanse på flere løsninger som f. eks: Solcelleløsninger - Batteriløsninger Varmepumpeløsninger - Elbillader Smartteknologi – Avfallshåndtering Miljø
   logo finansiering

   Har du behov for finansiering? Vi hjelper deg!

   Som første elektrikerkjede i Norge kan vi hjelpe deg med finansiering av elektrikerarbeid. Vi kan tilby deg en rentefri betalingsutsettelse med Cresco Access 9 mnd rentefri utsettelse inntil 75 000,- (Utsettelsegebyr på 425,-) Ta kontakt med oss, så ordner vi dette for deg. Pris Cresco Access: Nominell rente: 19,20 %. Eff. rente 29,65 %, 15.000 o/ 12 mnd. Totalt 17.217,- Priser og betingelser gjelder per 01.03.2018, og kan bli endret.