Hvorfor bruke elektriker

Våre elektrikere tilbyr elektrikertjenester innen svakstrøm og sterkstrøm som vi tilbyr til både private og næringskunder. Våre montører innehar høy kompetanse og er innovative mht. å foreslå  løsninger for dere som løser deres behov.

Vi tilbyr 5 års garanti på både produktene vi leverer og arbeidet vi utfører til private. Vi skifter ut defekte produkter kostnadsfritt.

 

Se hva ELSIKKERHET NORGE anbefaler om elektrisk arbeid

 

Finn elektriker

   x
   logo grønn elektriker
   Vi er verifisert som GRØNN ELEKTRIKER som innebærer at vi har en utvidet kunnskap om tiltak for et bedre klima/miljø i sitt marked, og i sin egen virksomhet. Vi kan tilby vår kompetanse på flere løsninger som f. eks: Solcelleløsninger - Batteriløsninger Varmepumpeløsninger - Elbillader Smartteknologi – Avfallshåndtering Miljø
   logo finansiering

   Har du behov for finansiering? Vi hjelper deg!

   Som første elektrikerkjede i Norge kan vi hjelpe deg med finansiering av elektrikerarbeid. Vi kan tilby deg en rentefri betalingsutsettelse med Cresco Access 9 mnd rentefri utsettelse inntil 75 000,- (Utsettelsegebyr på 425,-) Ta kontakt med oss, så ordner vi dette for deg. Pris Cresco Access: Nominell rente: 19,20 %. Eff. rente 29,65 %, 15.000 o/ 12 mnd. Totalt 17.217,- Priser og betingelser gjelder per 01.03.2018, og kan bli endret.