På denne siden finner du produkter innen belysning og varme.

På denne siden finner du produkter innen belysning og varme.

Gå til:

Belysning

Vi skaper den rette atmosfæren til din bolig. Enten det er ute- eller innendørsbelysning, det siste innen LED-teknologi eller energieffektivisering for å spare elutgifter.


Dine belysningsbehov, våre lyse idéer

Ute-/innebelysning

Hvordan vi lyssetter hjemmene våre påvirker hverdagen vår. Godt lys skaper et godt hjem, og i hvert rom bør de ulike behovene man har være førende for løsningene. Men det kan være vanskelig å navigere i jungelen av løsninger for downlights på kjøkken, dimmere, timere og LED-belysning til fasade og terrasse. Da er det godt at vi har full oversikt, og sammen med deg finner vi idéene og løsningene som gjør at din bolig og dine rom stråler.

De nyeste LED-løsningene

At LED-belysning sparer strøm og gir godt lys vet de fleste. Men at LED-teknologien har revolusjonert bilindustrien og TV-markedet er ikke like kjent. Nå kan du la smart LED-belysning revolusjonere ditt hjem - mulighetene er nærmest uendelige. Illuminer hagen med elegante LEDstrips, spar strøm med effektiv tidsstyring eller skap den perfekte stemningen i stua rett fra mobiltelefonen når du parkerer bilen i garasjen.

Energisparing

Visste du at energieffektive løsninger og smartere forbruk kan halvere strømbruken og regningen på belysning? Planlegg derfor belysningen til din nye bolig eller ved oppussing nøye sammen med oss. Da sparer du ikke bare strøm, men også lommeboken for unødige utlegg.

 

 

Varmepumper for deg som er ute etter lavere strømregning

Vurderer du å bruke varmepumpe til ditt hjem? Da kan vi hjelpe deg. Varmepumper er avanserte og høyteknologiske produkter. Hvilken løsning som passer best til din bolig avhenger av mange faktorer. Vi hjelper deg å kartlegge akkurat ditt behov. Med varmepumper får du:

  • stor energisparing
  • bedre komforten
  • nedkjøling og aircondition

Stor energisparing

Solenergi er ren og miljøvennlig energi, og en varmepumpe henter varme lagret i luft, vann, jord eller fjell. Faktisk kan du spare et sted mellom 30-80% på strømforbruket ved installering av varmepumpe. Boligens størrelse og hvor du bor i landet er naturlig nok de to store og avgjørende faktorene for ditt behov og dine valg. Hvor store fordeler du får avgjøres i tillegg av hvilken oppvarmingsløsning du benytter i dag, boligens isolasjon og at din varmepumpe er riktig dimensjonert. Dette hjelper vi deg med å kartlegge. Varmepumpe er en investering som måned for måned gir deg større og større nettavkasting.

Bedrer komforten

Varmepumper er enkle å bruke og krever lite oppfølging fra deg. Jevn temperatur, enkel bruk og mulighet for fjernstyring gjør hverdagen komfortabel i dobbel forstand. Bedre inneklima er nemlig også en av fordelene en varmepumpe kan gi deg. Kartlegging av akkurat ditt behov viktig, boforhold, helsebehov og klimafaktorer er avgjørende for valgene dine, for eksempel om du har milde kystvintre eller innlandskulde i årets mørkeste måneder. Varmepumpe med vannbåren varme er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Nedkjøling og aircondition

Nesten halvparten av norske eneboliger har installert varmepumpe. De aller fleste installerer den med tanke på oppvarming i vinterhalvåret. Men plutselig sitter man der på en rekordvarm sommerdag og svetter mens man ser på Tour de France i fellesferien og skulle ønske at det var noen grader kaldere i stua. Dette er det også viktig å ta med i beregningen når du installerer, spesielt med luft-til-vann- eller væske-til-vann-varmepumper. Installerer du bergvarmepumpe med energibrønn kan du få tilnærmet gratis kjøling om sommeren. Dette kalles frikjøling. Sørg for at i hvert fall du kan holde hodet kaldt når det går en kule varmt på de franske landeveiene. Vil du vite mer?