Elbillading

Skal du kjøpe eller har akkurat kjøpt din første elbil og trenger gode råd på installasjon av hjemmelader?

Det er enkelt når du har oversikten, men først kan det være lurt å få profesjonell hjelp, så du får best mulig forståelse av lademodus, pluggtyper, ladekabler og riktig lading som forlenger batteriets levetid og ytelse.

Lading av din elbil

Når du kommer hjem fra jobb og parkerer bilen, skal ladingen foregå enkelt, sikkert og pålitelig – hver gang. Med stadig flere elbilmerker, en stadig større bruktbilpark og med mange ulike standarder for lademoduser, kabler og pluggtyper er det godt å få litt hjelp.

Våre montører sørger for at din hjemmelader følger det siste innen forskrifter og sikkerhetsregler. Slapp av, vi skreddersyr den enkleste og beste løsningen, så du kan lade dine egne batterier når du endelig har litt fritid.

Elbilading i sameie eller borettslag

Elbilmarkedet er fortsatt i god vekst i Norge, men lovverket har i mange år hengt etter. Dette er i ferd med å endre seg. Retten til å lade elbilen hjemme og hvem som skal ta oppgraderingskostnadene har vært et betent tema i flere år.

La oss være din faglige rådgiver og objektive sparringspartner på fordeligsnøkkelen av infrastruktur, ladebokser og strømforbruk.

Vi har lang erfaring med kostnadseffektive og trygge løsninger for lading av elkjøretøy.

Bedrift eller næring

Vi har et bredt utvalg av elbilladere for ulike markeder fra flere forskjellige leverandører. Enten du har behov for lader til privat bruk, næringsbygg eller borettslag, så hjelper vi deg å finne den rette.

Kontakt oss for mer informasjon

Lading av elbil

Finn din lokale elektriker