Privat

Sikringen – din lokale elektriker

Vi har ca. 152 medlemsbedrifter med 2500 elektromontører rundt i hele landet, fra små elektroinstallatører til store elektroentreprenører. Vi utfører alt av elektrooppdrag, fra små boligjobber til store elektroprosjekter som for eksempel skoler, næringsbygg, industri, vei og tunell mm.
Våre Sikringen-medlemmer er stolte av faget sitt og bestreber seg på å gi gode råd og den beste servicen. Kompetanse er viktig, og våre medlemmer er alltid oppdatert på nye produkter, energieffektive løsninger og forskrifter. Vår største mål er at du som kunde skal være fornøyd når jobben er gjort.

Er du usikker på om det elektriske anlegget i hjemmet ditt er i orden, kan du ta en enkel El-sjekk med vår nye app. Testen tar kun noen få minutter og gir deg svar på om du har behov for elektriker.
Trenger du elektriker tilbyr mange av våre medlemmer deg en av markedets beste finansieringsløsninger, du finner det under Finn Sikringen elektriker.

Husk – du er selv ansvarlig for at det elektriske anlegget der du bor er i forskriftsmessig stand. Vi hjelper deg gjerne med å holde det i orden!

Peis i stue
Dimmer
Sikre hjemmet ditt!
Komfyrvakt på kjøkken

Vi hjelper deg å velge riktig dimmer

Det er lett å gå seg vill når man skal lete etter riktig type dimmer. Det finnes en jungel av produkter å velge mellom. Micro Matic har gjort noen grep med våre produkter for at du enklere skal finne riktig dimmer til riktig formål.

Vil du sikre hjemmet ditt? Ta Sikringens El-sjekk!

Har du ikke et velfungerende elektrisk anlegg, kan det fort gå galt og i verste tilfelle føre til brann i hjemmet ditt. Er sikringene dine varme? Er stikkontaktene eller bryterne dine brunbrente? Da er det fare på ferde og vi anbefaler deg å ta en El-sjekk. Du er selv ansvarlig for det elektriske anlegget i boligen din.

Komfyrvakt med unike egenskaper

Komfyrvakt SE1000 har nytt design, nye funksjoner og multisensor teknologi. Endelig en komfyrvakt som ikke trenger spenningstilførsel til sensoren og man allikevel ikke trenger å bekymre seg for batterikapasitet.