Privat

Sikringen – din lokale elektriker

Velg en av våre lokale SIKRINGEN elektrikere som du finner nær deg. Vi finner den smarteste og beste løsningen til alle dine
behov som ditt bad, kjøkken, stue, hjemmekontor eller uteområde.  Elbilading, smarthus, ledlys løsninger, varmekabler/folie,
elkontroll av ditt anlegg, solcelle, varmepunper, energispareløsningerer er noe av mye vi kan tilby dere.

Ta kontakt med oss for befaring eller et uforpliktende tilbud.

Ta SIKRINGENS ELSJEKK her, som er en rask og enkel sjekk på ditt elektriske anlegg. Det er du som eier som er ansvarlig for at det elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand og i tillegg kan du få redusert forsikringspremie ved at du gjennomfører en ELKONTROLL.

Peis i stue
Dimmer
Sikre hjemmet ditt!
Komfyrvakt på kjøkken

Vi hjelper deg å velge riktig dimmer

 Finn riktig dimmer til dinDownlight.

Vil du sikre hjemmet ditt? Ta Sikringens El-sjekk!

Har du ikke et velfungerende elektrisk anlegg, kan det fort gå galt og i verste tilfelle føre til brann i hjemmet ditt. Er sikringene dine varme? Er stikkontaktene eller bryterne dine brunbrente? Da er det fare på ferde og vi anbefaler deg å ta en El-sjekk. Du er selv ansvarlig for det elektriske anlegget i boligen din.

Komfyrvakt med unike egenskaper

Komfyrvakt SE1000 har nytt design, nye funksjoner og multisensor teknologi. Endelig en komfyrvakt som ikke trenger spenningstilførsel til sensoren og man allikevel ikke trenger å bekymre seg for batterikapasitet.