Om oss

Sikringen er din
lokale elektriker

Vi er over 150 medlemsbedrifter med  2500 elektromontører rundt i hele landet, fra små elektroinstallatører til store elektroentreprenører. Vi utfører alt av elektrooppdrag, fra små boligjobber til store elektroprosjekter som for eksempel skoler, næringsbygg, industri, vei og tunnel mm.

Kontaktinformasjon

Martin Holt-Nilsen
Leder Sikringen
E-post: martin.holt-nilsen@solarnorge.no
Mobil: 90 17 17 58

Espen Hauge
Markedsansvarlig Sikringen
E-post: espen.hauge@solarnorge.no
Mobil: 97 14 64 89

Felter med * må fylles ut

[honeypot your-address][honeypot your-details]
kart ikon

Finn din lokale elektriker

Våre Sikringenmedlemmer er stolte av faget sitt og bestreber seg på å gi gode råd og den beste servicen. Kompetanse er viktig, og våre medlemmer er alltid oppdatert på nye produkter, energieffektive løsninger og forskrifter. Vår største mål er at du som kunde skal være fornøyd når jobben er gjort.

Finn elektriker her!

Ikon for elsjekk

Test det elektriske anlegget

Husk – du er selv ansvarlig for at det elektriske anlegget der du bor er i forskriftsmessig stand. Vi hjelper deg gjerne med å holde det i orden!
Er du usikker på om det elektriske anlegget i hjemmet ditt er i orden, last ned vår app og ta en enkel test her. Testen tar kun noen få minutter og gir deg svar på om du har behov for elektriker.

Ta el-sjekken her!

FinansieringIkon

Vi tilbyr finansiering

Som eneste elektrikerkjede i Norge kan vi hjelpe deg med finansiering av elektrikerarbeid. Vi tilbyr våre medlemmer en av markedets beste finansieringsløsninger.

Ta kontakt med en av våre elektrikere for mere info.