Varmepumpe

Varmepumpe - velg grønn elektriker fra SikringenVarmepumper for deg som er ute etter lavere strømregning

Vurderer du å bruke varmepumpe til ditt hjem? Da kan vi hjelpe deg. Varmepumper er avanserte og høyteknologiske produkter. Hvilken løsning som passer best til din bolig avhenger av mange faktorer. Vi hjelper deg å kartlegge akkurat ditt behov.

 

Med varmepumper får du:

  • stor energisparing
  • bedre komforten
  • nedkjøling og aircondition

 

Stor energisparing
Solenergi er ren og miljøvennlig energi, og en varmepumpe henter varme lagret i luft, vann, jord eller fjell. Faktisk kan du spare et sted mellom 30-80% på strømforbruket ved installering av varmepumpe.

 

Boligens størrelse og hvor du bor i landet er naturlig nok de to store og avgjørende faktorene for ditt behov og dine valg. Hvor store fordeler du får avgjøres i tillegg av hvilken oppvarmingsløsning du benytter idag, boligens isolasjon og at din varmepunpe er riktig dimensjonert.

 

Dette hjelper vi deg med å kartlegge. Varmepumpe er en investering som måned for måned gir deg større og større nettpavkastning, avbetaling for avbetaling.

 

Bedrer komforten
Varmepumper er enkle å bruke og krever lite oppfølging fra deg. Jevn temperatur, enkel bruk og mulighet for fjernstyring gjør hverdagen komfortabel i dobbel forstand. Bedre inneklima er nemlig også en av fordelene
en varmepumpe kan gi deg.

 

Nok en gang er behovet for å kartlegge akkurat ditt behov viktig, da dine boforhold, helsebehov og klimafaktorer som om du har kystvintre (milde) eller innlandskulde i årets mørkeste måneder vil være avgjørende for dine valg.

 

Varmepumpe med vannbåren varme er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

 

Nedkjøling og aircondition
Nesten halvparten av norske eneboliger har installert varmepumpe. De aller fleste installerer den med tanke på oppvarming i vinterhalvåret. Men plutselig sitter man der på en rekordvarm sommerdag og svetter mens man ser på Tour de France i fellesferien og skulle ønske deg at det var noen grader kaldere
i stua.

 

Dette er det også viktig å ta med i beregningen når du installerer, spesielt med luft-til-vann- eller væske-til-vann-varmepumper. Installerer du bergvarmepumpe med energibrønn kan du få tilnærmet gratis kjøling om sommeren. Dette kalles frikjøling. Sørg for at i hvert fall du kan holde hodet kaldt når det går en kule varmt på de franske landeveiene.

 

Last ned vår PDF om varmepumper HER.