Elbillading

Elbillader - velg grønn elektriker fra Sikringen

Ikke la elbillading stjele energi fra hverdagen din

Skal du kjøpe eller har akkurat kjøpt din første elbil og trenger gode råd på installasjon av hjemmelader?

 

Det er enkelt når du har oversikten, men først kan det være lurt å få profesjonell hjelp, så du får best mulig forståelse av lademodus, pluggtyper, ladekabler og riktig lading som forlenger batteriets levetid og ytelse.

 

Lading av din elbil
Når du kommer hjem fra jobb og parkerer bilen, skal ladingen foregå enkelt, sikkert og pålitelig – hver gang. Med stadig flere elbilmerker, en stadig større bruktbilpark og med mange ulike standarder for lademoduser, kabler og pluggtyper er det godt å få litt hjelp. Våre montører sørger for at din hjemmelader følger det siste innen forskrifter og sikkerhetsregler. Slapp av, vi skreddersyr den enkleste og beste løsningen, så du kan lade dine egne batterier når du endelig har litt fritid.

 

Elbillading i sameie/borettslag
Elbilmarkedet er fortsatt i god vekst i Norge, men lovverket har i mange år hengt etter. Dette er i ferd med å endre seg. Retten til å lade elbilen hjemme og hvem som skal ta oppgraderingskostnadene har vært et betent tema i flere år. La oss være din faglige rådgiver og objektive sparringspartner på fordeligsnøkkelen av infrastruktur, ladebokser og strømforbruk. Vi har lang erfaring med kostnadseffektive og trygge løsninger for lading av elkjøretøy.

 

Last ned vår PDF om elbillading HER.