varmepumpe

Ny spesialdesignet varmepumpe

- gir optimal komfort og effektivitet, uansett værforhold!

Effektiv drift under alle forhold
Våre varmepumper benytter den beste teknologien som finnes for å oppnå store besparelser, og en komfortabel romtemperatur i din bolig.

Varmepumpene finnes i mange størrelser for å få den beste optimal kapasiteten for din bolig, slik at du ikke trenger å betale mer enn nødvendig. Kompressoren i varmepumpen er hjertet i systemet og det er derfor viktig at den er effektiv og produserer maksimal varmeenergi med minimal tilført elektrisk energi.

Smarte funksjoner som holder driftskostnadene lave
Varmepumpene har også lave vedlikeholdskostnader, sammen med god innsparing på driftskostnadene gir dette en rask tilbakebetaling av investeringen. Ett system for optimal komfort hele året.

Skal du bygge nytt hus eller energieffektivsere din bolig, er Dvarmepumpe det rette valget fordi varmepumpen forener oppvarming, kjøling og varmt tappevann til boligen. Dette gir maksimal komfort gjennom hele året. Pumpen gir stabile romtemperaturer i hele boligen, og den er bygd for å tåle de vanskelige vinterforholdene i Norden. Varmepumpen er fleksibel og kan kobles til alle varmesystemer som vannbåren gulvvarme, viftekonvektorer og lavtemperatur radiatorer.

Finn elektriker for mer informasjon og tilbud