Bedrift

Sikringen er landsdekkende

Med over 150 lokale elektrobedrifter er Sikringen en av landets største elektrikerkjeder. For våre kunder betyr dette tilgjengelighet og tilgang til en stor gruppe elektrobedrifter.

For deg som bedriftskunde tilbyr Sikringen landsdekkende avtaler og et kontaktpunkt for dere som gjør det enkelt og effektivt.

Våre Sikringenmedlemmer utfører alle typer oppdrag innen elektro, svakstrøm, automatisering, smarthus og energi effektive løsninger. Vi prosjekterer også innen de aller fleste fagområder som belysning, Tele/data, smarthus, sikkerhet, varme og energieffektive løsninger. Se for mere info her

Bli mer konkurransedyktig som medlem av Sikringen

Det er gratis å bli medlem

Bli medlem i et landsdekkende nettverk med elektrobedrifter og dra stor nytte av våre mange medlemsfordeler. Du får en skreddersydd avtale med rabatter på produkter og tjenester som vil gjøre deg konkurransedyktig.
Se her for andre fordeler og mere info her

Kinosal
Kvinnelig elektriker

Solar Light

Vi påtar oss alt av Lysberegning, planlegging av deres anlegg, både mindre og større prosjekter. Se her for mere informasjon og mange av våre referanseanlegg.

Finn din elektriker

Finn din lokale elektriker med Sikringens tjeneste “Finn elektriker nær deg”. Vi gir deg tilgang til mer enn 150 medlemsbedrifter i hele Norge.